Om oss

 

Om oss:

 

Life & Taste AB är ett svenskt företag sedan 2013 med sättet i Stockholms län. Vi jobbar extra hårt för att våra kunder blir 100 % nöjda med det bästa service och nöjdheten av våra produkter samt byggtjänster.

 

Life & Taste AB säljer Dekorsten av gips och betong till den kvalitets- och prismedvetna kunden. Vi levererar direkt till din dörr, oavsett om du är konsument, företag, inredningsbyrå, byggfirma eller grossist. Själva importerar vi direkt från producent och kan därför hålla otroligt låga priser samtidig att kvalitén på våra dekorstenar av gips, fasadsten och imitationstegel motsäger sig själv (det vill säga har hög kvalité).

 

Hos oss finner du ett stort utbud av dekorstenar gjorda av gips och betong i varierade texturer och storlekar samt olika samlingar av väggsdekorationer som ni finner under rubriken Dekoration. Se även på fasadsten av betong för utomhusanvändning eller badrum. Allt dessa tillåter experimentera med de mest ovanliga designlösningar för vintage och retro inredningar samt för moderna interiörer som lever i harmoni med trä, glas och metall.

 

Vi bryr oss om våra kunder. Alla våra produkter har kvalitetscertifikaten och producerad i enlighet med statens Standard och stränga hygienkrav av naturliga ingredienser utan toxiska komponenter; Detta gör våra produkter säkra för hälsan hos våra kunder och deras familjer. Dessutom är gipset i sig - ett material som har en hel del positiva egenskaper. Såsom:

 

1- Förmåga att bibehålla optimal luftfuktighet i rummet genom att absorbera fukt som är över och vid bristen – släppa ut den.

2 -Den låga koefficient värme som gör produkterna varma vid beröring;

3- Lätthet i hantering, vilket sparar tid och ansträngning när man står inför monteringen på ytor;

4-Brandsäkerhet - gips avser icke-brännbart material. Gips stenar kan man använda i mitten av rummet med en genomsnittlig fuktighet och noll temperatur för väggar, för eldstäder där temperaturen inte kommer att överstiga 70 grader Celsius.

 

Våra produkter kan eventuellt ytterligare förskönas genom att använda färg eller lack efter det hårdande limblandningen.

 

Har du frågor eller funderingar kring några av våra produkter eller byggtjänster, tveka inte att kontakta oss.

Du kan även lämna sina förslag enligt dina önskemål vad gäller färg och annan modell för inom- eller utomhus samt din ungefärliga framtida kvantiteten.

 

Du når oss lättast på info@lifetaste.se

 

Du får 10% i välkomstrabatt vid beställning av någon byggtjänst du behöver hjälp med

 

 

 

Välkomna in till vårt showroom i Upplands Väsby!

Vänligen ring innan du kommer eftersom vi kan vara på besök hos en kund.

 

Besöksadress: Jupitervägen 10, 194 43 Upplands Väsby

Öppettider: Mån-fre 10-18 Lördag 12-17 Söndag öppet efter överenskommelse

 

Telefon:

0720 18 82 81

0720 18 82 80

Vänligen ring innan du kommer eftersom vi kan vara på besök hos en kund!

 

Life & Taste AB

Box 64

195 22 Märsta

 

E-post: info@lifetaste.se